Recensioner

Jag vill ge boken fem stjärnor utav fem mycket bra bok. Grattis till dig
/Solveig

Fin bok, Rak och öppen, du kan verkligen vara stolt. Jag läste den med både leende och tårar i ögonen. Kram till dig,
/Ethel

Jag har bjudit in många av mina vänner att uppmärksamma den här ärliga boken som tar upp det vi alla ibland har svårt att förstå och sätta ord på – när livet stannar för att en del av dig har gått bort – när någon nära ditt hjärta lämnar jordelivet. Väldigt konstruktiv, inte bara sorglig. Helt klart en läsvärd bok.
/Mari Riese

Både välskriven och innehållsrik, tänkvärd och ödmjuk. Bra beskrivningar på platser, musik, tankar, andlighet, ditt yrke som verkar vara något liknande mitt. Allt i boken var fantastiskt skrivet och genomtänkt. Jag är glad att jag köpte och läste den. Hoppas att du kommer att ge ut fler böcker i framtiden.
/Kerstin

Jag fick din bok med posten i eftermiddag! Jag har nu sträckläst den. Det är med både djupaste förtvivlan och glädje som jag nu lagt den ifrån mig. Hade velat läsa mer… hur du nu lever ditt liv. En bok till?
Det är modigt att så självutlämnande skriva om sin djupaste smärta, den tog tag i mig.
/Helen Cervera

Tack för boken den var jättebra o intressant, kunde inte sluta läsa
/Cula

Har läst din bok nu ikväll, kunde inte slut Vilken bok o vilken berättelse. Blev tårögd många gånger. Trots att jag inte upplevt det du gjort finns där mycket man ta fram under jobbiga stunder och dina dikter. Tack för en fin bok och den insikten den gett mig.
/Marie Runström

Så bra. Jag har gråtit och skrattat. Vilken resa du har gjort!
/Svante

Nu har jag läst klart boken – mycket trevligt berättat – blev så glad när jag förstod att du hittat en fin partner.  Fortsätt skriva
/Gunilla Klemendz

Jag  har nu läst din bok och jag vet inte vad jag ska säga… Så fint skrivet, rakt och ärligt och öppet. Om du visste så många tårar jag fällde när jag läste boken. Så det jag säger är Tack! Tack för att du delar med dig av detta som är så svårt och tungt och – tabu
/ Marianne Larsson

Att bara tappa bort en livskamrat och bli kvar att klara av allting själva är ingen lätt uppgift. Jag tycker du klarat det bra och dina flickor kommer att förstå varför du valde att göra som du gjorde. Ingen kan döma någon utan att ha varit med om saker själva. Alla har rätt att sörja som den själva vill och du beskriver ju hur du valde att göra väldigt bra.
/Ingrid Person

Oh vad bra o fin bok Kan bara säga den är fantastisk .
/Birgitta Larsson

Tänkte att jag så här på årets första dag vill tala om att jag nu läst din bok Fröken Änka Detta hände sej på annandagen och jag kan säga att jag näst intill sträckläste den Bara det säger ju en hel del om vad jag tyckte om den Jag kan bara säga att i mitt tycke är det en bok som verkligen har allt Mycket sorg men också glädje och en enorm styrka Att den sen är sann gör ju inte saken sämre precis Fann också mycket inspiration i den Så tack Eva- Kerstin Måste ju tillägga att jag även fann den både humoristisk och spännande

/Carina

 

 

 

 

 

Share Button